Welkom bij Doelgerichter

BELEVEN IN-BEELDEN

Creatieve concepten | Videoproducties | Commercials | Documentaires | Televisie | Radio | Online | Evenementen | Websites |

Geef Een Gezicht - Ereveld Vol Leven - Herdenken - Dennis Brussaard
Geef een gezicht Logo Dennis Brussaard Ereveld Vol Leven

Een verhaal vertellen is iets anders dan een camera ergens op richten en draaien maar.

Het gaat om de voorbereiding, de wijze waarop de vragen gesteld worden, de wijze waarop de camera wordt gehanteerd en hoe alle opnamen samenkomen in de videomontage. Samen met de vormgeving en muziek. Lang geleden begonnen wij met onze passie op een zolderkamer. Deze intimiteit hebben we altijd behouden: kleinschalig en persoonlijk.

Op deze website komt u langs enkele voorbeelden van producties met onze signatuur, met iedere keer weer iets pakkends of wat raakt. Van een camera zomaar ergens op richten was geen sprake.

Vakmanschap in Verbeelding

& Storytelling

Het verhaal een gezicht geven. De impact van dementie krijgt een gezicht. Een vluchtelingenkamp krijgt een gezicht. De impact van oorlog krijgt een gezicht. Uw organisatie krijgt daarmee een gezicht. En daarmee een hart met emotie.

Of het nu gaat om een corporate video over uw organisatie, een documentaire, TV / Radio commercial, website of evenement. We vangen alles in beeld en geluid, om er een verhaal van te maken dat raakt.

Mét resultaat: Méér betrokkenheid en verbinding, méér donateurs, bezoekers en kijkers die zich verbonden voelen.

freelance televisieregisseur, contentmaker & storyteller

Dennis Brussaard (founder)

Wij willen op een mooie manier uw boodschap overbrengen. Met een hart en met emotie. U hoeft aan de kijker niet alles uit te leggen. Bepaalde dingen kun je ook voelen, ervaren. Onderhuids komt er herkenning, een kippenvel-moment. Aangeraakt worden. Om van daaruit in actie te komen.

Dat doen wij al meer dan 30 jaar. Wervingscampagnes voor nieuwe donateurs en behoud (retentie) van bestaande donateurs. Het promoten van uw merk of dienst via televisie, radio, online. Wij ontwikkelen en produceren campagnes op maat. Of instructievideo’s, televisieseries, websites en bijvoorbeeld de beeldregie bij evenementen.

Het is juist deze combinatie die ons werk zo veelzijdig én uniek maakt. Al deze kennis en ervaring zetten wij graag in voor uw missie. Dat is ons vak. Dat is onze misse.

Neem gerust eens contact met ons op.

035 53 35 743

mail@geefeengezicht.nl

Het samenstellen, organiseren en produceren van audiovisuele content voor radio/TV, online en evenementen vergt een adequate en zorgvuldige aanpak.

Het is een creatief proces waarbij je soms out-of-the-box moet denken. Hoe houdt u de regie in handen en zorgt u ervoor dat alles volgens verwachting verloopt?

Wij nemen deze zorg uit handen. In samenspraak met alle betrokkenen stellen we zorgvuldig een plan op om vanuit de context en inhoud de vertaling naar de ‘verbeelding’ te maken.

Verbinding Door Verbeelding. Beleven In-Beelden. Wij geven een gezicht door storytelling in beeld.

Al onze content producties zijn inzetbaar binnen alle mediakanalen.

Wij realiseren het script, de planning, de opnamen, videomontage, vormgeving, muziek en distributie naar bijvoorbeeld de zender, STER, Branddeli of de verschillende andere mediakanalen.

Bovenstaande video is een samenvatting van ons werk. Maar kijk gerust verder rond om nog meer inspiratie op te doen!
Zaadje in de wind Geef Een Gezicht
Geef Een gezicht Ereveld Vol Leven

BELEVEN IN BEELDEN

Vragen? Bel of mail ons:

035 53 35 743

mail@geefeengezicht.nl

Ruim 30 jaar ervaring met | DRTV | Direct Response Television |

Corporate Videos