Welkom bij Doelgerichter

BELEVEN IN-BEELDEN

Geef Een gezicht DRTV Producent TV Commercials DierenLot Hartekind Cordaid Dennis Brussaard Producent Doelgerichter

Creatieve concepten | Videoproducties | Commercials | Documentaires | Televisie | Radio | Online | Evenementen | Websites |

Storyteller en regisseur Dennis Brussaard

Dennis Brussaard (founder)

freelance televisieregisseur, contentmaker & storyteller

Een verhaal vertellen is iets anders dan een camera ergens op richten en draaien maar.

Het gaat om de voorbereiding, de wijze waarop de vragen gesteld worden, de wijze waarop de camera wordt gehanteerd en hoe alle opnamen samenkomen in de videomontage. Samen met de vormgeving en muziek. Lang geleden begonnen wij met onze passie op een zolderkamer. Deze intimiteit hebben we altijd behouden: kleinschalig en persoonlijk.

Op deze website kom je langs enkele voorbeelden van producties met onze signatuur, met iedere keer weer iets pakkends of wat raakt. Van een camera zomaar ergens op richten was geen sprake.

Wij willen op een mooie manier jouw boodschap overbrengen. Met een hart en met emotie. Je hoeft aan de kijker niet alles uit te leggen. Bepaalde dingen kun je ook voelen, ervaren. Onderhuids komt er herkenning, een kippenvel-moment. Aangeraakt worden. Om van daaruit in actie te komen.

Verbinding door verbeelding. In de vorm van een documentaire(serie), televisieproducties, evenementen, videopresentaties. Altijd met een (sociaal) maatschappelijk oogpunt: hoe kunnen we meer begrip krijgen voor elkaar?

Wat doet een verhaal jou en wat kunnen we ervan leren of meenemen? Iedereen heeft zijn of haar eigen raakvlakken. Soms kan het van grote betekenis zijn wanneer je iets meer te zien en te horen krijgt over het verhaal van de ander.

Geef Een gezicht DRTV Producent TV Commercials DierenLot Hartekind Cordaid Dennis Brussaard Producent Doelgerichter

DLGR staat voor doelgerichter. Omdat we geloven in communicatie via radio, televisie en online. In het hart van de doelgroep.

Neem gerust eens contact met ons op:

0654628928

dennis@geefeengezicht.nl

Nationale Hannie Schaft Stichting Herdenking regie en producent Dennis Brussaard Evenementenregie PHIL Haarlem TV regisseur Geef Een Gezicht Producent media

Wij werken graag samen met (en in opdracht van) grote en kleine stichtingen, verenigingen, ondernemingen, reclamebureaus, producenten en omroepen. Het liefst bouwen we hierbij een langdurige relatie op zodat we kunnen blijven leren van de resultaten en respons bij een fondsenwervende- of publiciteitscampagne.

We meten altijd het resultaat om verbeteringen door te kunnen voeren indien noodzakelijk. We houden vinger aan de pols omdat we ons ten doel hebben gesteld dat iedere geïnvesteerde euro ook goed en verantwoord wordt besteed.

Hierbij werken wij graag nauw samen met jouw vaste medewerkers, partners en leveranciers. Zodat na verloop van tijd, desgewenst,  de invulling en uitvoering zelfstandig kan worden voortgezet door eigen medewerkers, met de eenmaal ontwikkelde opzet en invulling als leidraad.

Ook is het mogelijk dat wij met je meekijken naar uw reeds bestaande (video)content, campagne of evenement. We denken strategisch, creatief én praktisch mee.

Wellicht kunnen nieuwe elementen toegevoegd, verbeterd of aangevuld worden. Of bestaan er al beelden in het archief die ingezet kunnen worden.

Het gaat erom dat jouw huidige of nieuwe campagne succesvoller wordt en betere resultaten boekt dan ooit.

ONTWIKKELING – UITVOERING – DISTRIBUTIE

Dennis Brussaard DRTV TV regisseur Teamleider Rode Kruis Centralist Evenementenhulpverlener Creative Director DRTV televisie
Dennis Brussaard – Producent | regisseur
Leroy Evers componist en audio-designer DRTV Geef een Gezicht
Leroy Evers – audiodesigner en componist
Michael van Amstel Geef Een Gezicht Video Designer en cameraman
Michael van Amstel – camera, montage & videodesign

WIJ VERZORGEN VOOR U GRAAG DE AUDIOVISUELE INVULLING VAN:

 • Radio & TV commercials

 • Corporate videos

 • Evenementen

 • Documentaires

 • Herdenkingen

 • Direct Response Television

 • Werven van nieuwe donateurs

 • Educatieve doeleinden

 • Bijeenkomsten

 • Bouw of (ver)nieuwbouw

 • Open Dagen

 • Televisieseries

Wij zijn betrokken én gedreven om uw organisatie te voorzien van een bijzondere impuls. Dat kan met één video waarin een persoonlijk verhaal op visuele wijze tot de verbeelding spreekt, tot een bedrijfsvideo, televisieserie of evenement. Denk hierbij ook eens aan een social media campagne, waarmee u een jonger en groter publiek aantrekt.

Met de naam ‘Geef Een Gezicht’ willen we belangrijke onderwerpen méér tot de verbeelding laten spreken. Omdat we denken dat we daarmee jongere generaties kunnen raken en verbinden. Onder deze paraplu en geïnspireerd op onze 33 jaar ervaring, hopen we binnenkort eens te horen wat u aanspreekt of wens is.

Neem gerust eens contact met ons op.

0654628928

dennis@geefeengezicht.nl

LATEN WE DE VERHALEN DOORVERTELLEN

OVER MENSEN ZOALS JIJ EN IK

Geef Een gezicht DRTV Producent TV Commercials DierenLot Hartekind Cordaid Dennis Brussaard Producent Doelgerichter

OUT-OF-THE-BOX & REALISTISCH

Welkom op onze website, waar jij de mogelijkheid hebt om ons uitgebreide werk te verkennen en te ervaren. We hebben diverse categorieën overzichtelijk voor je op een rij gezet.

We geloven dat het essentieel is om elkaar beter te leren kennen. Wat drijft jou? Waarin onderscheid jij je? Wat verbindt jou met ons? En waar liggen de kansen en mogelijkheden voor jou? Neem de tijd om onze wereld te ontdekken en ontdek hoe we samen kunnen groeien.

EEN PAD ONTSTAAT DOOR ER OP TE LOPEN

Wij hechten waarde aan het leren kennen van elkaar. Wat drijft jou persoonlijk? Waarin maak jij het verschil? Wat verbindt jou met ons? En welke kansen en mogelijkheden zie jij voor jezelf? Neem rustig de tijd om onze wereld te ontdekken en ontdek samen met ons hoe we kunnen bijdragen aan jouw groei en ontwikkeling.