Welkom bij Doelgerichter

BELEVEN IN-BEELDEN

Creatieve concepten | Videoproducties | Commercials | Documentaires | Televisie | Radio | Online | Evenementen | Websites |

Dennis Brussaard Videoproducties

Een verhaal vertellen is iets anders dan een camera ergens op richten en draaien maar.

Het gaat om de voorbereiding, de wijze waarop de vragen gesteld worden, de wijze waarop de camera wordt gehanteerd en hoe alle opnamen samenkomen in de videomontage. Samen met de vormgeving en muziek. Lang geleden begonnen wij met onze passie op een zolderkamer. Deze intimiteit hebben we altijd behouden: kleinschalig en persoonlijk.

Op deze website komt u langs enkele voorbeelden van producties met onze signatuur, met iedere keer weer iets pakkends of wat raakt. Van een camera zomaar ergens op richten was geen sprake.

freelance televisieregisseur, contentmaker & storyteller

Storyteller en regisseur Dennis Brussaard

Dennis Brussaard (founder)

Wij willen op een mooie manier uw boodschap overbrengen. Met een hart en met emotie. U hoeft aan de kijker niet alles uit te leggen. Bepaalde dingen kun je ook voelen, ervaren. Onderhuids komt er herkenning, een kippenvel-moment. Aangeraakt worden. Om van daaruit in actie te komen.

Dat doen wij al meer dan 30 jaar. Verbinding door verbeelding. In de vorm van een documentaire(serie), televisieproducties, evenementen, videopresentaties. Altijd met een (sociaal) maatschappelijk oogpunt: hoe kunnen we meer begrip krijgen voor elkaar?

Wat doet een verhaal jou en wat kunnen we ervan leren of meenemen? Iedereen heeft zijn of haar eigen raakvlakken. Soms kan het van grote betekenis zijn wanneer je iets meer te zien en te horen krijgt over het verhaal van de ander.

DLGR staat voor doelgerichter. Omdat we geloven in communicatie via radio, televisie en online. In het hart van de doelgroep.

Neem gerust eens contact met ons op:

0654628928

mail@geefeengezicht.nl

Wij werken graag samen met (en in opdracht van) grote en kleine stichtingen, verenigingen, ondernemingen, reclamebureaus, producenten en omroepen. Het liefst bouwen we hierbij een langdurige relatie op zodat we kunnen blijven leren van de resultaten en respons bij een fondsenwervende- of publiciteitscampagne.

We meten altijd het resultaat om verbeteringen door te kunnen voeren indien noodzakelijk. We houden vinger aan de pols omdat we ons ten doel hebben gesteld dat iedere geïnvesteerde euro ook goed en verantwoord wordt besteed.

Hierbij werken wij graag nauw samen met uw vaste medewerkers, partners en leveranciers. Zodat na verloop van tijd, desgewenst,  de invulling en uitvoering zelfstandig kan worden voortgezet door eigen medewerkers, met de eenmaal ontwikkelde opzet en invulling als leidraad.

Ook is het mogelijk dat wij met u meekijken naar uw reeds bestaande (video)content, campagne of evenement. We denken strategisch, creatief én praktisch mee.

Wellicht kunnen nieuwe elementen toegevoegd, verbeterd of aangevuld worden. Of bestaan er al beelden in het archief die ingezet kunnen worden.

Het gaat erom dat uw huidige of nieuwe campagne succesvoller wordt en betere resultaten boekt dan ooit.

Voor Een Boodschap Met Een Hart

ONTWIKKELING – UITVOERING – DISTRIBUTIE

Herdenken met Geef Een Gezicht

Onze ervaring leert dat het produceren van een video, van zeg vijf minuten, bij voorkeur een voorbereidingstijd heeft van 2-4 weken. Eenmaal de opnamen gepland vindt de montage plaats waarin de beelden worden verwerkt in combinatie met de muziek, titels en vormgeving.

Na enkele viewings wordt de eindmontage uitgevoerd. Zo’n zes weken vanaf de eerste aanvraag kan de video gereed zijn (dit is een indicatie en alles hangt natuurlijk ook af van onze beschikbaarheid).

Herdenken Geef Een Gezicht 4 mei Amersfoort Leusden
Bij producties die sterk samenhangen met de actualiteit, is het opleveren binnen 24 uur ook een mogelijkheid
Dennis Brussaard regisseur Geef Een Gezicht met Quinn Schaft 100 Jaar Hannie Schaft

Stichtingen en organisaties zijn vaak afhankelijk van fondsen en sponsoren. Wij houden hier graag rekening mee. Door samen de opzet te bepalen met een uitgewerkte transparante begroting en verantwoording.

Uniek aan onze werkwijze is dat al het videomateriaal dat eenmaal geproduceerd is, rechtenvrij beschikbaar blijft voor uw organisatie. Omdat wij van mening zijn dat de content nog via vele andere wegen ingezet kan worden én op de langere termijn.

WIJ VERZORGEN VOOR U GRAAG DE AUDIOVISUELE INVULLING VAN:

 • Radio & TV commercials

 • Corporate videos

 • Evenementen

 • Documentaires

 • Herdenkingen

 • Direct Response Television

 • Werven van nieuwe donateurs

 • Educatieve doeleinden

 • Bijeenkomsten

 • Bouw of (ver)nieuwbouw

 • Open Dagen

 • Televisieseries

Wij zijn betrokken én gedreven om uw organisatie te voorzien van een bijzondere impuls. Dat kan met één video waarin een persoonlijk verhaal op visuele wijze tot de verbeelding spreekt, tot een bedrijfsvideo, televisieserie of evenement. Denk hierbij ook eens aan een social media campagne, waarmee u een jonger en groter publiek aantrekt.

Met de naam ‘Geef Een Gezicht’ willen we belangrijke onderwerpen méér tot de verbeelding laten spreken. Omdat we denken dat we daarmee jongere generaties kunnen raken en verbinden. Onder deze paraplu en geïnspireerd op onze 33 jaar ervaring, hopen we binnenkort eens te horen wat u aanspreekt of wens is.

Neem gerust eens contact met ons op.

0654628928

mail@geefeengezicht.nl

LATEN WE DE VERHALEN DOORVERTELLEN

OVER MENSEN ZOALS JIJ EN IK

OUT-OF-THE-BOX & REALISTISCH

Op deze website kunt u veel van ons werk bekijken én ervaren. We hebben daarom verschillende categorieën op een rij gezet.

Het is natuurlijk altijd beter om elkaar eens te leren kennen.

Wat drijft u? Waarin onderscheidt u zich? Wat verbindt u? Waar liggen kansen en mogelijkheden?

EEN PAD ONTSTAAT DOOR ER OP TE LOPEN

Laten we een kennismaking organiseren. Vertel eens wat meer zodat wij kunnen aanvoelen wat bij uw product of dienst klopt. Wat het hart van uw organisatie is of zou kunnen zijn. Vergeet de contactpagina niet waar onze gegevens staan vermeld. We kijken uit naar een kennismaking!
reportages documentaires commercials Geef Een Gezicht Herdenken Ereveld Vol Leven Dennis Brussaard

Wie geven wij (nog meer) een gezicht?

Klik op het thema van jouw keuze