Dennis Brussaard regisseur DRTV TV commercial producent Stichting DierenLot Dier.nu donateurs werven op TV en radio Campagne Hond reclame kat

DRTV Direct Response TV en Geef Een Gezicht

Met DRTV Direct Response Television creëert u een doelbewuste connectie met de kijker door hen actief te betrekken bij uw verhaal. Een succesvolle video raakt een snaar, en wij streven ernaar die emotionele impact te realiseren.

Onze kracht ligt in het vertellen van eerlijke en oprechte verhalen door middel van storytelling. Ons unieke aspect is het werken met echte mensen, geen acteurs. Deze aanpak vereist een speciale benadering die we al ruim 35 jaar perfectioneren.

Of het nu gaat om TV-commercials of online campagnes via platforms als Facebook en Instagram, wij zorgen ervoor dat de URGENTIE voelbaar is. Onze campagnes bieden niet alleen boeiende content, maar ook de directe mogelijkheid om te reageren of in actie te komen.

Wij nemen het gehele productieproces in eigen hand: van het hanteren van de camera, het componeren van de muziek tot aan de audioproductie. Wij passen de gewenste vormgeving en stijl toe en dragen vanaf de start de inhoudelijke verantwoordelijkheid voor het format, de opzet en het eindresultaat. De regie wordt altijd deskundig geleid door Dennis Brussaard.

Elke TV- of online campagne die wij creëren, is uniek en draagt een eigen gevoel en uitstraling. Neem gerust een kijkje bij onze voorbeelden hieronder.

Onze specialiteit ligt in het ontwikkelen, bedenken en produceren van complete campagnes voor radio, televisie en online. Wilt u meer informatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.