Tv commercials DLGR

DRTV Direct Response Television

Met DRTV Direct Response Television creëer je een doelbewuste connectie met de kijker door hen actief te betrekken bij jouw verhaal. Een succesvolle video raakt een snaar, en wij streven ernaar die emotionele impact te realiseren.

Onze kracht ligt in het vertellen van eerlijke en oprechte verhalen door middel van storytelling. Ons unieke aspect is het werken met echte mensen en dieren waar het over gaat, geen stand-ins. Deze aanpak vereist een speciale benadering die we al ruim 35 jaar perfectioneren.

Of het nu gaat om TV-commercials of online campagnes via platforms als Facebook en Instagram, wij zorgen ervoor dat de URGENTIE voelbaar is. Onze campagnes bieden niet alleen boeiende content, maar ook de directe mogelijkheid om te reageren of in actie te komen.

Elke TV- of online campagne die wij creëren, is uniek en draagt een eigen gevoel en uitstraling.

Wij nemen het gehele productieproces in eigen hand: van het hanteren van de camera, het componeren van de muziek tot aan de eindmontage en distributie. Wij passen de gewenste vormgeving en stijl toe en dragen vanaf de start de inhoudelijke verantwoordelijkheid voor het format, de opzet en het eindresultaat. De regie wordt altijd deskundig geleid door Dennis Brussaard.

Wij verzorgen de volledige productie van A tot Z

Geef Een gezicht DRTV Producent TV Commercials DierenLot Hartekind Cordaid Dennis Brussaard Producent Doelgerichter

Nadat mensen 12 – 18 keer in contact zijn gekomen met jouw boodschap, volgt het handelingsperspectief.

Het integreren van een willekeurige donatiebutton op een webpagina is een gangbare praktijk, maar de effectiviteit ervan laat vaak te wensen over. De essentiële overweging ligt in de context waarin je potentiële donateurs aanspoort.

Bij het opzetten van uw DRTV-campagne is het cruciaal om te bepalen welke doelgroep je wilt aanspreken. Hierbij zijn factoren als geslacht, leeftijd, sociale klasse en woonplaats van groot belang. Het identificeren van wat werkelijk relevant is, staat centraal.

Dennis Brussaard regisseur DRTV TV commercial producent Stichting DierenLot Dier.nu donateurs werven op TV en radio Campagne Hond reclame kat
Cordaid TV commercial 2024 DRTV fondsenwerving reclame campagne Geef Een gezicht Leroy Evers Doelgerichter Dennis Brussaard Michael van Amstel

Met ruim 30 jaar ervaring heb ik velen opgeleid binnen het vak van DRTV. Desondanks constateer ik regelmatig dat de boodschap, het handelingsperspectief en de geplande campagne niet optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Wij bewaken die samen met jou en jouw team: het blijft teamwork!

Het maken van weloverwogen keuzes is van vitaal belang, zoals de optimale lengte van de Direct Response Commercial. Is 30 seconden effectief, of vergt het 60 seconden of zelfs meer?

Wanneer is het meest geschikte moment om een DRTV-campagne te programmeren? En wat is de meerwaarde van een ‘Always On’-aanpak, waarbij je het hele jaar door online aanwezig bent? Dit testen we uitgebreid met zinvolle resultaten.

Dennis Brussaard regisseur DRTV TV commercial producent Stichting Hartekind donateurs werven op TV en radio Campagne hartekinderen word donateur

Bij de keuze voor mediaformaten en tijdstippen spelen kosten, GRP’s en het aantal contactmomenten binnen uw doelgroep een doorslaggevende rol. Bijvoorbeeld, zendtijd op STER of Branddeli is vaak gunstiger in de zomermaanden. Hetzelfde geldt voor adverteren op sociale media kanalen.

Heb je een helder plan voor verdieping online of offline naast jouw bestaande of nieuwe campagne? Denk aan ‘branding’ voorafgaand aan de campagne, aanwezigheid in de pers, en het vestigen van autoriteit binnen een specifiek thema. Elk van deze elementen draagt bij aan het succes van een DRTV-campagne.

Direct Response Television, oftewel DRTV, vereist vakmanschap en een schat aan ervaring. Bij ons profiteer je van meer dan 35 jaar aan deskundigheid.

Dennis Brussaard - Founder, Doelgerichter BV

Van één DRTV-commercial creëren wij vaak tien verschillende versies. We testen, meten, analyseren op diverse platforms zoals bel, SMS, online, TV, radio, en meer. Elke vorm vereist een specifieke invulling, lengte en benadering.

Uiteraard produceren we alles op TV-kwaliteit en in verschillende mediaformaten, zodat je het hele jaar door kunt blijven programmeren, zowel online als op TV.

Corporate branding & videomarketing Cordaid TV commercial 2024 DRTV fondsenwerving reclame campagne Geef Een Gezicht Leroy Evers Doelgerichter Dennis Brussaard Michael van Amstel

Neem eens contact op

Dennis Brussaard | Storytelling | DRTV | Corporate Video | Herdenken

Dennis Brussaard – Creative Director