Tv commercials DLGR
pijl

DRTV Direct Response Television

Bekijk onze spots hierboven (klik en play)

Met DRTV Direct Response Television betrekt u heel bewust de kijker bij uw verhaal. Een goede succesvolle video zorgt voor een snaar die geraakt wordt.
Ergens wordt de kijker geraakt omdat we met storytelling een eerlijk en oprecht verhaal vertellen. We werken altijd met echte mensen (geen acteurs) en dat vraagt natuurlijk ook om een andere benadering.
Een goede TV of online campagne zorgt ervoor dat de URGENTIE duidelijk voelbaar is. En je de mogelijkheid biedt om direct te reageren of in actie te komen.
Wij maken al zo’n 25 jaar branded content en televisiecommercials, in combinatie met online campagnes via Facebook en Instagram.
We hanteren zelf de camera, verzorgen zelf de muziek en het audio, passen de gewenste vormgeving en stijl toe en zijn vanaf de start inhoudelijk verantwoordelijk voor het format, de opzet en het eindresultaat. De regie is altijd in handen van Dennis Brussaard.
Iedere tv of online campagne moet uniek zijn, met een eigen gevoel en uitstraling. Bekijk onze voorbeelden eens hieronder.
Onze specialiteit is het ontwikkelen, bedenken en het produceren van een complete campagne. Voor radio, televisie en online. Meer weten? Maak eens vrijblijvend een afspraak.

Wij verzorgen de volledige productie van A tot Z - u bepaalt zelf de strategie (of uw bureau)

pijl

Nadat mensen 12 – 18 keer in contact zijn gekomen met uw boodschap, volgt het handelingsperspectief.

Afhankelijk van uw doelgroep, zult u zich moeten afvragen WIE u wilt aanspreken met uw DRTV campagne. Man/vrouw? Leeftijd? Klasse? Woonplaats? En vervolgens moet worden bepaald wat RELEVANT is. Donateurs werven voor een regionaal ziekenhuis in het Noorden is niet relevant voor iemand uit de provincie Limburg.
Ik heb in de afgelopen 30 jaar veel mensen opgeleid binnen het vak DRTV. En toch zie ik steeds weer dat de plank soms behoorlijk misgeslagen wordt omdat er geen afstemming is tussen de boodschap, het handelingsperspectief en de geplande campagne. De meest voorkomende fout is:

‘We willen ook nog even laten zien wat we allemaal al bereikt hebben…!

team audio
Alsheimer-Nederland Dementie krijgt een gezicht
Eline van de Berg | Michael van Amstel | Dennis Brussaard | Geef Een Gezicht | Opnamen commercials
pijl

Lengte, periode, aantal keren, social media, website, branding….

Het zijn allemaal belangrijke keuzes en afwegingen. De lengte van de Direct Response Commercial. Is 30 seconden effectief of 60 seconden? Of langer? En in welke maanden programmeer je een DRTV campagne nu effectief?
Denk hierbij aan de kosten die u moet maken, GRP’s, om zichtbaar te worden in combinatie met het AANTAL contactmomenten binnen uw doelgroep. STER of Branddeli zendtijd is vele malen goedkoper in de zomermaanden bijvoorbeeld, of januari.
Dat geldt ook voor adverteren via social media kanalen.
En heeft u een helder plan wat er vervolgens als verdieping online terug te vinden is over de campagne en uw boodschap? Of offline, aan de deur, op de deurmat, in de krant…
Een stuk ‘branding’ voorafgaand aan de campagne, aanwezigheid in de pers, autoriteit zijn op het gebied van een bepaald thema: het draagt allemaal bij aan een succesvolle DRTV campagne.
Zomaar een donatiebutton op de webpagina ziet u vrijwel overal, maar heel erg effectief is dit niet. De vraag is binnen welke context je vraagt om donateur te worden.
Vraag aan degene waarmee u in zee gaat: Laat eens wat zien en vertel er eens over….
pijl

SOCUTERA – hierin past de combinatie branding mét fondsenwerving juist optimaal!

Van één DRTV commercial maken wij vaak tien verschillende versies. Testen, testen, meten, analyseren!  Bel, SMS, Online, TV, Radio, Online… ze vragen allemaal een andere invulling of benadering.

Neem gerust eens contact met ons op voor een gratis consult

Goedkoop is duurkoop bij DRTV

Een spot uitzenden in de commerciële tijd van een omroep of zender vraagt om herhaling en een lange adem.
En als een spot niet voldoet aan de eisen, dan kan een spot 1.000 x uitgezonden worden: het zal niet werken.
Helaas zien wij tevaak dat het een ‘kunstje’ wordt. Met vaak een totaal verkeerde invalshoek of CTA (Call-To-Action). En dan redt u het niet tussen alle andere commercials.
Wij hebben Direct Response Television ruim 30 jaar als specialiteit. Wij zijn wars van ‘campagnedenken’ of ‘bureaudenken’.
Wij staan liever met onze voeten in de klei, willen contact met het onderwerp. Gaan in gesprek, zorgen voor de juiste begeleiding en willen het echte verhaal zonder kunstje: Storytelling is ons vak!
Het programmeren, testen en analyseren laten wij graag over aan de specialisten die hiermee dagelijks bezig zijn.
Stel dus uw juiste team samen, ervaar en leer, en blijf ontwikkelen!

Blijf op de hoogte (ter inspitatie)

Videoproducties
Videoproducties

Iets héél anders: de corporate video of bedrijfsfilm

In een corporate video laat u meer zien over uw organisatie dat in een reguliere DRTV spot of commercial. Ik vind de bedrijfsvideo over de mensen achter Stichting DierenLot een van de mooiste die we ooit hebben mogen maken. Omdat je vooral de passie voelt van de mensen achter de schermen.
Een goede presentatie in beeld en geluid mag eigenlijk niet ontbreken op uw website of bijvoorbeeld tijdens een ledenbijeenkomst of evenement. Ook de bezoekers aan een museum of tentoonstelling zijn altijd geïnteresseerd om te kijken naar een mooie video. Het biedt u als organisatie dé kans om op de gewenste manier onder de aandacht te komen.

Stuur ons een bericht

Bel of mail ons voor een gratis consult:

0654 628 928

mail@geefeengezicht.nl

ik geef een gezicht drtv commercials

Wie geven wij (nog meer) een gezicht?

Klik op het thema van jouw keuze