Voor een klimaatcampagne zoeken wij gezinnen…

Jonge ouders…opa’s en oma’s

Die voor onze TV camera een statement willen maken!

Over de zorgen die je hebt voor jouw (klein)kind(eren)…

Hún toekomst…

We maken een kort interview bij jou thuis, in de studio of in de natuur. Samen met jouw jonge (klein)kinderen in beeld. Met korte vragen en korte antwoorden over jouw zorgen over de wateroverlast, de extreme droogte, bosbranden die ons land teisteren door de klimaatverandering.

Je gaat ermee akkoord dat wij deze opnamen inzetten voor een online en televisiecampagne bij o.a. de NPO en andere TV zenders. De afzender is een grote non-profit organisatie die de strijd voert tegen grootvervuilers. Zij zoeken meer hulp van mensen in Nederland om die strijd te kunnen volhouden.

De opnamen zullen niet langer duren dan een uur en die kunnen thuis plaatsvinden, in de studio of in de natuur. We willen een eerlijk en betrokken verhaal zodat we andere mensen kunnen inspireren om ook bij te dragen aan de stijd tegen grootvervuilers die ons klimaat verzieken.

Hebben jullie zonnepanelen op het dak? Rijden jullie een elektrische auto? Of ben je hier nog niet aan begonnen? Laat het ons weten! We zoeken verschillende verhalen voor de juiste balans. Maar de boodschap is: Grootvervuilers moeten nu echt beginnen met maatregelen te nemen tegen de grote hoeveelheid CO2 uitstoot.

Wij zijn óók op zoek naar:

Heb je zelf al eens te maken gehad met een overstroming in Nederland of een bosbrand? Laat het ons weten want we willen graag óók echte verhalen van echte mensen die het aan den lijve hebben ondervonden. Dus maak jij je zorgen? Of heb je de klimaatverandering zelf al eens meegemaakt? Doe dan mee!

Vertel ons wat je van de klimaatverandering vindt, of hoe je dit ervaart en wat jij vindt van grootvervuilers!

Stuur ons een mail met jouw naam, telefoonnummer en een foto van het gezin (of vakantiekiekje). En we nemen contact met je op. Alvast erg bedankt!

Dennis Brussaard | Regisseur Geef Een Gezicht

Stuur een mail aan:

Ik Geef Een Gezicht

En help ons met deze belangrijke boodschap!

Laat je stem horen voor heel Nederland!

Geef jij een gezicht aan klimaatverandering door mee te werken aan onze TV campagne?

En jouw stem tegen grootvervuilers!

Hoe geef jij de aarde door?

Deze TV campagnes hebben wij eerder gemaakt:

DierenLot Commercials
World Animal Protection
Artsen Zonder Grenzen