Geef Een gezicht DRTV Producent TV Commercials DierenLot Hartekind Cordaid Dennis Brussaard Producent Doelgerichter

Concert, theater, bedrijfsevenementen, gala’s voorzien van beeld en geluid – en de volledige productie en registratie of online/TV uitzending.

Nationale Hannie Schaft Stichting Herdenking regie en producent Dennis Brussaard Evenementenregie PHIL Haarlem TV regisseur Geef Een Gezicht Producent media

Organiseer je binnenkort jouw eigen event? Overweeg dan het gebruik van een videoscherm met een zorgvuldig samengestelde line-up en professioneel in beeld gebracht. Bovendien leggen we alles nauwkeurig vast, waardoor je achteraf kunt genieten en herinneringen kunt bewaren.

Wij nemen de regie van de presentatie of het evenement op ons en zorgen voor een optimale visuele ervaring met de video’s die op het videoscherm worden getoond. Laat ons jouw event naar een hoger niveau tillen met een meeslepende visuele beleving.

De voorbereidingstijd is circa 2-4 maanden zodat de juiste inhoud kan worden bepaald, de technische realisatie kan worden voorbereid en de voorbereidende werkzaamheden kunnen plaatsvinden zoals het draaiboek en de video elementen.

Wij zijn ervaren beeld- en geluidspecialisten bij herdenkingen, gala’s, bijeenkomsten en seminars.

regisseur Dennis Brussaard
online herdenken live videostream hoe
online herdenken live videostream hoe

Ons advies is: zet tenminste één professionele (televisie)regisseur in die alles in beeld brengt, het draaiboek maakt en zorgt voor de aansturing van het hele team en één producer/eindredacteur die vanuit jullie organisatie met de regisseur alle beslissingen neemt (creatief) en werkzaamheden coördineert en het budget bewaakt.

Wij ondersteunen uw organisatie bij het organiseren van een online videostream, evenement of gala.  Technisch, redactioneel, met de regie en organisatie.

online herdenken live videostream hoe
online herdenken live videostream hoe
online herdenken live videostream hoe

Een aantal opnamen vindt plaats in de weken voor het online evenement zodat deze gemonteerd kunnen worden.

Op de locatie worden de technische voorzieningen opgebouwd die na een werkbezoek zijn bepaald.

Er werken zo’n 5-10 medewerkers achter de schermen om alles technisch goed te laten verlopen.

Enkele voorbeelden van onze live registraties (voor TV en online)

regisseur Dennis Brussaard
online herdenken live videostream hoe
online herdenken live videostream hoe
Omroep Gelderland Geef Een gezicht Streaming Facebook

Wat anderen zeggen over onze producties

Hai Dennis,

Je bent de ideale verhalenverteller. Je weet hoe je mensen het verhaal moet insleuren.
Jouw manier houdt zeker stand met intrigerende beelden van de scene, korte (vanuit gevoel) duiding, droneshots, altijd prachtig, en schitterende muziek. Je weet daarna waar je zit en het boek (lees de Herdenking ) belooft wat. Openingen zijn bijzonder..

Muziek  speelt een belangrijke  rol in je producties.
Wat nog meer opvalt is dat je grote, meeslepende  en tragische gebeurtenissen  kan ombuigen en verkleinen naar een persoonlijk verhaal van  betrokkenen en situaties van TOEN in zwart wit beelden en van  nabestaanden / situaties NU die  raken, waarbij ook waarden en gedachtegoed worden toegevoegd aan de Herdenking ( bv de Vier Vrijheden ).

Je zoekt steeds naar de verbinding van twee werelden en maakt er vaak door je aanpak EEN  wereld van !

De Herdenking is als het ware EEN vloeiende beweging, dat bevalt me heel erg.
Ik hoef nauwelijks plotseling te schakelen maar kan mijn gedachten houden bij wat bedoeld wordt..

Zo is het even stil in jezelf als het afgelopen is…

Mieke Benda | AVRO | Nationale Hannie Schaft Stichting

Mieke Benda | AVRO | Nationale Hannie Schaft Stichting, over de online herdenking Kamp Amersfoort 2020

Dag Dennis,

Wat heb je een indrukwekkend en ontroerend, haast literair document gemaakt. Adembenemend. Vol verwondering naar gekeken (en nu bewaard). En vooral ook zo liefdevol gemaakt.

De gemeenten en hun inwoners zullen er meer dan enthousiast over zijn.

Mooi bedacht en gescript ook. Vooral de vele lagen die erin zitten. Laat je het ook zien aan comité 4 en 5 mei?

Dit historische document ten tijde van de corona crisis moet echt bewaard

blijven.

Chapeau! en blijf gezond

Leo Janssen | Creatief directeur

Leo Janssen | Creatief directeur, over de online Stille Tocht 2020
Dennis,
Complimenten hoe jij deze film hebt ingekleed. Alles is perfect qua muziek, timing van de stukken en natuurlijk de beelden die in elkaar overlopen met de tekst.
Dick vd Berg vertelde mij over jou na de beelden vd herdenking kamp Amersfoort 2019 tijdens mijn bezoek.
Hier had jij ook de regie wat goed inbeeld kwam.
Groet,
William Hartman
Oranjecomité Hoogland
William Hartman | Oranjecomité Hoogland, over de online herdenking Kamp Amersfoort en Stille Tocht 2020
Beste organisatoren en initiatiefnemers van Geef een gezicht.
Ik ben erg blij dat jullie met deze manier van herdenken doorgaan.
Ik heb al vele herdenkingen meegemaakt maar vind deze manier toch heel speciaal.
De herdenking op 4 mei op het Ereveld in Loenen heb ik al vele malen als Bosnië veteraan bezocht. In 2018 deed ik mee als representant en gaf ik dhr J. van Rijn een gezicht. Ook had ik de grote eer om het gedicht van de opa van Bas Weterweel voor te mogen dragen.
Graag zou ik nog wel vaker iets voor jullie willen betekenen. Een gezicht geven aan iemand maar ook voor andere dingen zoals het voordragen van iets mogen jullie me altijd benaderen.
Seekle van der Veen
Seekle van der Veen | Representant, over Ereveld Vol Leven

Onnavolgbaar, grensverleggend en betrokken, zijn woorden die mij constant te binnen schieten als ik naar zijn beelden kijk. Programmamaker, regisseur- en bedenker van het programma Herdenking Kamp Amersfoort 2020, Dennis Brussaard, geeft oud gevangenen, nabestaanden en nauw betrokkenen een fysieke plek. Een plek om samen te herdenken.

Ook in deze moeilijke corona tijd laat Brussaard met dit werkelijk schitterende programma mensen op afstand samenkomen. Het doet bijna filmisch aan, als een docudrama vertelt hij hun verhaal. Met hier en daar enige presentatie maar geheel zonder voice-over, op een wijze waar de omroepen in Hilversum van zou kunnen leren. Zó maakt men een herdenking. Met zijn werkelijk adembenemende “drone” beelden neemt hij je mee en vlieg je als het ware terug in de tijd. Een tijd van oorlog, onveiligheid, leed, verdriet en pijn.

Het programma heeft een zogenoemde flow. Het beweegt zich geleidelijk maar gemoedelijk naar de bevrijding, die in beelden- en muziek zeer voelbaar is. Meelevend met de verhalen van oud gevangenen en nabestaanden, je voelt hun pijn die ik deelde in hun verdriet.

Dennis, bedankt!

Leroy Evers.

Schrijver en Verhalenverteller.–

Leroy Evers | Schrijver en Verhalenverteller, over online herdenking Kamp Amersfoort

Beste Willemien, Marlieke en Dennis,

Wat een indrukwekkende herdenking! Het was mooi vormgegeven en ook de speech van de staatssecretaris was goed en waardig. Zo jammer dat dit niet live door kon gaan, maar met de streaming recht de woonkamer in ging ook alles goed. Zo nu en dan zat ik met een brok in mijn keel, en ik denk dat ook andere kijkers dat hadden. Maar het werd nergens sentimenteel. Fraai vond ik ook het slot, dat maakte het ook heel erg iets van nu, en daarmee hoopgevend.

Voor mij had deze herdenking nog een persoonlijke tintje: een neef van mijn vader heeft ook in Kamp Amersfoort gevangen gezeten (en is in Neuengamme vermoord) en de violiste Anneke Frankenberg van het Charivari is jaren mijn viooldocent geweest.

Complimenten!

Hartelijke groet,

Annelieke 

Wat heb ik online kunnen genieten van het concert van gisteravond. Ik ben 83 jaar en heb altijd geprobeerd de AJO concerten zo veel mogelijk te bezoeken. Ik vind het altijd zo bijzonder om jonge mensen zo gedreven te  zien musiceren.  Hartelijk dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt. Hartelijke groet.
Kijker | 83 jaar | Fan Amersfoorts Jeugdorkest, over Online concert Amersfoorts Jeugd Orkest