Online herdenken kan op Herdenken.tv.

Zelfs wanneer de corona maatregelen voorbijgaan, blijft de vraag op welke wijze we onze doelgroep kunnen blijven verbinden. Evenementen, herdenkingen en bijeenkomsten zijn hierbij van cruciaal belang.

Het is juist deze kwetsbare groep mensen die, gezien de risico’s, verstoken blijft van wat zo van belang is. Wij bieden bedrijven en organisaties begeleiding bij het opzetten, produceren en uitvoeren van (herdenkings)evenementen en bijeenkomsten. Juist ook op afstand zodat iedereen deelnemer kan worden. Maak tijdig een afspraak zodat u voorbereid bent op elk denkbaar scenario.

Wij ondersteunen u bij het samenstellen en de inhoudelijke en technische uitvoering (registratie en streaming) van uw bijeenkomst(en). Met of zonder publiek. Uw evenement kunt in aangepaste vorm omzetten naar een virtueel evenement. Delen uit de herdenking worden aangepast op video en de toespraken worden apart gemonteerd.

Het streamen van de herdenking, of een gemonteerde video, biedt het beste alternatief, beter dan het evenement helemaal af te gelasten. Wij werken jaarlijks voor grote en kleine organisaties zodat de herdenking door iedereen gevolgd kan worden met een goed gebalanceerde samenstelling via elk denkbaar mediakanaal. Live en Tape-On-Desk.

> Lees hier meer over ons aanbod <

Met de aankomende herdenkingen en vieringen in het verschiet, bieden wij onze relaties betaalbare oplossingen om het publiek toch te blijven betrekken.

Bekijk de voorbeelden op HERDENKEN.TV

Wij staan 24/7 voor u klaar om de beste alternatieven te ontwikkelen, te begeleiden en uit te voeren. Maak daarom snel een afspraak om er zeker van te zijn dat wij de benodigde werkzaamheden kunnen inplannen met een team specialisten.

Wie geven wij (nog meer) een gezicht?

Klik op het thema van jouw keuze