Nieuws

Overzichtspagina Geef Een Gezicht

Een diepe buiging voor alle betrokkenen

Met grote dank (o.a.) aan de Hannie Schaft Stichting, de Oorlogsgravenstichting, Kamp Amersfoort, Eerebegraafplaats Bloemendaal, het Sovjet Ereveld, Ereveld Margraten, de gemeente Amersfoort en Leusden, Alzheimer-Nederland, Stichting DierenLot, UNHCR, RTV Utrecht, AD, NOS, ANP, RTL en de vele medewerkers en nabestaanden en deelnemers aan onze (herdenkings)evenementen en campagnes.
Dennis Brussaard
Dennis Brussaard | Founder
Geef Een Gezicht gaat over gewone mensen met bijzondere (levens)verhalen. Omdat zij ons veel te vertellen hebben. Ons inspireren, we er van leren. Er steun en troost uit putten. Ieder leven is de moeite waard. Ieder levensverhaal verdient het om doorverteld te worden.
Geef Een Gezicht verbindt mensen. Met verhalen. Over grote en kleine thema’s. Over licht en donker. Jong & oud. Met educatieve projecten voor jongeren, thema avonden en bijzondere campagnes.

Dat doen wij door de dynamieken in beeld over te brengen. Met persoonlijke verhalen. Dat kan met het organiseren van een live herdenking of evenement, de productie van een video, documentaire of serie en door moderne mediakanalen aan elkaar te verbinden.

Wat raakt jou? Wie zou jij een gezicht willen geven?

Als eerste op de hoogte blijven via Facebook

of via e-mail?

Word lid van de besloten Facebookgroep van Geef Een Gezicht!
Liever per e-mail de oproepen voor deelnemers ontvangen? Klik dan hier om je gegevens achter te laten.
Representant Ereveld Vol Leven
Klik op bovenstaande afbeelding voor de Facebookgroep of hier voor onze mailinglijst
Handig om als eerste op de hoogte te blijven wanneer er vrijwilligers en deelnemers nodig zijn bij filmopnamen, evenementen en herdenkingen.

Wie geven wij (nog meer) een gezicht?

Klik op het thema van jouw keuze

Geef Een Gezicht symboliseert onderbroken levens