Overzichtspagina Geef Een Gezicht

Wilt u jongeren en jongere generaties betrekken bij uw organisatie en missie?

Vergroot de betrokkenheid van jonge deelnemers en maak van hen uw nieuwe toekomstige ambassadeurs

GEEF EEN GEZICHT BIEDT:

  1. Het naar beeld vertalen van uw missie en boodschap. Tijdens een herdenking of als introductievideo tijdens bijeenkomsten en rondleidingen;
  2. Een moderne, impactvolle, doelgerichte online en offline campagne aan de hand van een helder inhoudelijk en uniek concept;
  3. Een indrukwekkend evenement waarbij verloren levens zichtbaar worden aan de hand van de verhalen die in beeld worden gebracht;
  4. Door middel van een doelgerichte marketingcampagne op maat wordt uw boodschap en de urgentie ervan helder overgebracht;
  5. Geschikt voor bezoekerscentra, musea, evenementen, website, open dagen, TV specials, Facebook, Instagram en alle online kanalen;
  6. Met een hoge (free) publicity waarde vanuit inhoudelijke aandacht binnen de media.

Denk aan campagnes op het gebied van o.a. oorlog & vrede, verkeersveiligheid, dementie, suïcide, het verlies van een kind, slachtoffers door rampen en ongevallen, eerstehulpverleners etc.

Laten we eens van gedachten wisselen.

Bel of mail ons:

035 53 35 743

mail@geefeengezicht.nl

Wij ontwikkelen campagnes die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren zodat zij betrokken raken én blijven

GeefEen gezicht Ereveld Vol Leven
Dennis Brussaard Ereveld Vol Leven Geef een gezicht

Welkom op deze plek van Geef Een Gezicht. Onze website is in oktober 2019 online gegaan en we blijven hard werken onze campagnes verder te ontwikkelen en uit te breiden naar diverse thema’s.

Op deze pagina leest u welke nieuwe thema’s zijn toegevoegd en onderaan het overzicht van onze huidige thema’s.

Met grote dank aan de Oorlogsgravenstichting, Kamp Amersfoort, Eerebegraafplaats Bloemendaal, het Sovjet Ereveld, Ereveld Margraten en alle nabestaanden, medewerkers en deelnemers aan onze (herdenkings)evenementen en campagnes.

Zaadje in de wind Geef Een Gezicht
Geef Een gezicht Ereveld Vol Leven

Introductie

Geef Een Gezicht gaat over mensen zoals jij en ik. Over mensen die bijzondere dingen deden. Mensen die bijzonder waren en zijn. Over mensen die het meest kostbare verloren wat zij hadden: hun leven. En over de achterblijvers die het verlies moeten dragen.
Door een gebeurtenis die we niet vooraf hadden kunnen bedenken of die onze ergste nachtmerrie was. Een ongeval, ramp, oorlog, ziekte of domme pech. Een onderbroken leven….
En nog breder: binnen onze historische context. Denk aan onze betrokkenheid bij oorlogen, de vredesmissies, de Tweede Wereldoorlog in Nederland en in voormalig Nederlands-Indië. We maken er allemaal onderdeel van uit als samenleving én individu.

Website nieuws:

Ongelooflijk om te zien hoe de dreun van het verlies voelbaar is en blijft. Hoe donker het is als het je overkomt.

En hoe het verlies van een dierbare nog generaties lang doorklinkt. Door dreunt.

We willen ruimte bieden aan al die mensen die op hun eigen manier het verlies moeten dragen én aan hen waarvan het leven abrupt onderbroken werd. Mensen zoals jij en ik.
Kunnen we ervan leren door de verhalen te delen en door te vertellen? Omdat ze meer dan de moeite waard zijn om doorverteld te worden. Als troost, steun of om ervan te leren. Meer leed te voorkomen. Door jezelf de vraag te stellen: wat kan ik zélf bijdragen of veranderen?

ga verder naar introductie en het overzicht