Project omschrijving

commercIal world animal protection

Onze laatste campagne STOP DE KOOIEN heeft twee maanden gelopen en leverde duizenden SMS’jes op. De beoogde ROI werd gehaald.

World Animal Protection. Groot geworden door DRTV – Direct Response Television. Een wereldwijde organisatie die veel campagne voert en waarbij het inzetten van video nog altijd de meeste succesvolle tool blijkt.

We maken voor World Animal Protection al jarenlang hun online en DRTV spots. Dat betekent dat we snel kunnen schakelen en ook begrijpen wat de bedoeling is zonder veel overleg.

We produceren veel van deze spots uit bestaand archiefmateriaal. De beelden voor de Rabies campagne (Sierra Leone), de ezels in Israël en de opnamen met Georgina Verbaan maakte wij wel zelf. Klik eenvoudig op de video om deze af te spelen >

Bekijk onze World Animal Protection DRTV commercials

Kijk eens hoeveel verschillende versies er gemaakt worden. Veel wordt gebruikt om te testen. Bel en SMS maar ook de CTA Online vragen om andere titels en teksten.

Een Direct Response video is heel anders dan bijvoorbeeld een corporate video. Bekijk onze corporate video’s als inspiratie.

reportages documentaires commercials Geef Een Gezicht Herdenken Ereveld Vol Leven Dennis Brussaard
Geef Een gezicht Ereveld Vol Leven

BELEVEN IN-BEELDEN

Vragen? Bel of mail ons:

035 53 35 743

mail@geefeengezicht.nl

Terug naar DRTV overzicht