samen voor dieren

Unieke serie achter de schermen bij de grootste dierenwelzijnsorganisatie van Nederland

Trailer Samen Voor Dieren (02:00)

samen voor dieren Geef Een Gezicht
samen voor dieren Geef Een Gezicht
samen voor dieren Geef Een Gezicht
Duizenden vrijwilligers zetten zich in Nederland 24 uur per dag in voor een dier in nood. Dieren die in de knel komen door uitbreiding van onze woonwijken en snelwegen (natuurdieren). Huisdieren die om welke reden dan ook opgevangen en verzorgd moeten worden. Duizenden bevlogen dierenhulpverleners doen het allemaal met één reden: de dieren weer terug in de natuur of bij een lief baasje.
Deze voorgeproduceerde televisieserie wordt aangeboden aan landelijke en regionale omroepen. Met als doel een zo groot mogelijk publiek te bereiken om hen bewust te maken van de dieren om ons heen. In de natuur en thuis. Zodat in de toekomst meer dierenleed kan worden voorkomen.
Iedere aflevering belicht het werk van de opvangstations die de dieren opvangen. Dat kunnen huisdieren zijn of natuurdieren die om de een of andere reden van straat geplukt zijn of gewond zijn overgebracht door de dierenambulance.

Maak kennis met de dierenhulpverleners

Maak kennis met Pim en Mieke (03:00)
Maak kennis met Mirjam (02:00)
Maak kennis met Trizin (04:00)
Maak kennis met Gerrit & Yvonne (04:00)

Waar kennen wij deze mensen van?

Pim Lollinga op radio & TV
Mirjam Addiks op radio & TV
Piet Hellemans op radio & TV
Onze STER campagne (en vele andere zenders)
Billboard voorbeeld
Kom in Actie | Campagne Instagram en Facebook
De rode draad van iedere aflevering is het werk van de dierenhulpverleners met verschillende verhalen en tips over het houden, opvangen en verzorgen van huis- en natuurdieren.
Stichting DierenLot heeft (nieuwe) donateurs nodig om het werk van deze duizenden vrijwilligers te kunnen blijven ondersteunen door middel van projectaanvragen.
In iedere aflevering nemen we daarom kort een kijkje achter de schermen bij deze organisatie en enthousiasmeren de kijker om in actie te komen of om een kleine bijdrage te leveren als vrijwilliger of donateur.
De hele serie is online het hele jaar door te bekijken via de online pagina’s van Stichting DierenLot, Geef Een Gezicht (samenvoordieren.tv en samen-voor-dieren.nl) en het eigen YouTube kanaal.

Maak kennis met de mensen achter Stichting DierenLot (20:00)

samen voor dieren

Unieke serie achter de schermen bij de grootste dierenwelzijnsorganisatie van Nederland

Geef Een Gezicht Nederlands-Indische serie
samen voor dieren Geef Een Gezicht
Download PDF Samen voor Dieren

Wie geven wij (nog meer) een gezicht?

Klik op het thema van jouw keuze