Geef Een Gezicht - logo

Wij organiseren en produceren

herdenkingsevenementen & campagnes in beeld mét beleving

Play Geef Een Gezicht video
Herdenken gedenken

HERDENKEN BELEVEN IN-BEELDEN

Op welke manier lukt het om jongeren aan het denken te zetten? 

Met Geef Een Gezicht ontwikkelen we een bijzondere manier van her-denken: Nadenken

Het organiseren van een (herdenkings) evenement of bijbehorende campagne is geen sinecure. Eigenlijk kunt u het nauwelijks vergelijken met het organiseren van een doorsnee evenement omdat de voorbereiding, invulling en uitvoering om zeer grote zorgvuldigheid en afstemming vraagt.

Het samenstellen, organiseren en produceren ervan is een intensieve aangelegenheid. Hoe houdt u de regie in handen en zorgt u ervoor dat alles vlot en waardig verloopt zoals het is bedacht?

Wij nemen deze zorg uit handen. In samenspraak met alle betrokkenen stellen we zorgvuldig een gedetailleerd draaiboek samen en zorgen voor een adequate uitvoering. Afgestemd op uw vaste (traditionele) bezoekers en op nieuwe bezoekers: jongeren en gezinnen met kinderen.

Zaadje in de wind Geef Een Gezicht

En hoe bereikt u de juiste doelgroep met de beoogde boodschap?

Geef Een gezicht Ereveld Vol Leven

Wij zoeken verbinding met u

Vragen? Bel of mail ons:

035 53 35 743

mail@geefeengezicht.nl

Geef Een Gezicht Herdenken

Wij werken samen met (en in opdracht van) grote en kleine organisaties, stichtingen, verenigingen, omroepen, producenten, bedrijven en fondsen. Om een eigen (herdenkings)evenement te initiëren of een bestaand evenement een nieuwe impuls te geven.

Hierbij werken wij graag samen met u en uw medewerkers. Zodat u na verloop van tijd, desgewenst,  de invulling en uitvoering zelfstandig kunt voortzetten met de eenmaal ontwikkelde opzet en invulling als leidraad.

Ook is het mogelijk dat wij met u meekijken naar uw bestaande campagne of evenement. Wellicht kunnen nieuwe elementen toegevoegd of aangevuld worden. Zodat uw huidige evenement of campagne toegankelijker en aantrekkelijk wordt voor een breder of jonger publiek.

Geef Een Gezicht - logo
Play Geef Een Gezicht video
<