We zijn van start! Met een frisse blik.

Op 13 oktober 2020 is het officieel: Ons unieke project Geef Een Gezicht wordt gelanceerd: Het ziet na hard werken het levenslicht. Het begin staat er. Er zullen nog vele nieuwe bijdragen en video’s geplaatst worden. Via deze nieuwspagina houden we u op de hoogte én via onze nieuwsbrief, de Facebookpagina en Instagram.

Als bedenker en mede-initiatiefnemer van Ereveld Vol Leven heb ik gemerkt dat Ereveld Vol Leven heel veel steun bood aan de nabestaanden en direct betrokkenen. Bovendien waren alle deelnemers die vrijwillig een gezicht gaven bij de rustplaats van het slachtoffer, zéér betrokken en verbonden. Dat heeft mij geïnspireerd en de energie gegeven om al onze ervaringen uit te werken binnen dit nieuwe concept.

Kijk eens rond op deze website die we steeds meer zullen uitbreiden met thema’s, informatie en video’s. Hieronder lees je aan welke (herdenkings)evenementen wij onze bijdrage zullen gaan leveren en hebben geleverd. Dat betekent dat je ook de videobeelden en registraties kunt bekijken.

Dat is de ene keer de beeldregie met de video’s bij een ceremonie en hopelijk in de toekomst ook steeds meer het concept waarbij mensen van dezelfde leeftijd het verlies van een leeftijdsgenoot zichtbaar maken.

Wil je ook meehelpen? Kijk dan in het menu bij help mee.
Dennis Brussaard

Wie geven wij (nog meer) een gezicht?

Klik op het thema van jouw keuze